WELKE BEHANDELINGEN KUNNEN WIJ U MOMENTEEL AANBIEDEN


SPORTMASSAGE , SEDEREND NA EEN PRESTATIE

 

Direct na een prestatie kunnen wij zowel op lokatie als in onze praktijk van dienst zijn om uw aangedane spieren tot rust te brengen middels een sederende massage


SPORTMASSAGE (STIMULEREND) VOORAFGAAND AAN EEN PRESTATIE(*) 

Voordat u een prestatie moet leveren kan het handig zijn om vooraf de spieren welke het meest intensief gebruikt gaan worden met een korte maar intensieve behandeling te stimuleren (of te sederen bij overmatige spanning) . Hierdoor kan de prestatie worden verbeterd en heeft u na afloop minder last van spanning. (een behandeling kan zowel in de praktijk als op lokatie worden uitgevoerd)


SPORT TAPING/BANDAGEREN (PREVENTIEF OF NA HERSTEL)

Mogelijk heeft u last van een nog herstellende of een recent opgelopen blessure.

Middels taping kunnen wij ervoor zorgen dat u toch op niveau kunt (blijven) presteren zonder het risico dat de blessure verergert. Het aangedane gebied wordt dan middels tape gefixeerd (zonder bewegingsbeperking !) en kan tot 24 uur blijven zitten. Kiest u voor zekerheid kunnen wij daags na de inspanning de tape verwijderen en indien noodzakelijk vervangen. Beste is echter om de tape direct na de prestatie te verwijderen en te masseren.

NB : voor heren is het aan te bevelen de te tapen lokatie van te voren te ontharen in verband met de grote kleefkracht van de gebruikte tape ! (In de praktijk kunnen wij dit eventueel ook voor u regelen)

  

 


RELAX / WELLNESS MASSAGE 

 

Stress van een lange werkweek of vermoeid na het klussen ?  Onderga dan de weldadige werking van een uitgebreide, rustgevend massage met naar wens verwarmde en/of geurende vloeistof.

Voel de spanning wegvloeien vanaf het moment dat u zich op de tafel heeft geïnstalleerd en stap daar na een goed uurtje weer als herboren vanaf.

 

NEK / SCHOUDERGORDEL

 

Onder andere ideaal bij hoofdpijnklachten en zeer geschikt voor bedrijven vanwege de korte duur van de behandeling ! (max 20 min) Zeer geschikt voor mensen welke veelvuldig en langdurig met beeldschermwerk bezig zijn waardoor spanning ontstaan.

BINDWEEFSELMASSAGE

 

Vaak is vastzittend bindweefsel de oorzaak van een beperkte bewegingsvrijheid in de rug en/of schoudergordel.  Een bindweefselmassage (veelal in combinatie met een wellness massage) kan een groot deel van deze klachten wegnemen doordat bij deze behandelingsvorm de bovenhuid van de onderlaag wordt losgemaakt.

Let op ! : Dit is een (mede afhankelijk van de klachten en de toestand van de huid) vrij intensieve en gevoelige behandeling welke na de behandeling nog een tijdje een dof gevoel kan geven.


Tevens kunt u bij ons terecht voor een triggerpoint, hold- en relax en deep tissue behandeling. 
(* : voorafgaand aan een (sport) gerelateerde behandeling verzoeken wij u vriendelijk ons , naast de afspraak via de agenda, tevens een zo volledig mogelijk ingevuld anamnese-formulier toe te sturen zodat van te voren al een basis-behandelplan kan worden opgesteld en het intakegesprek niet lang hoeft te duren.

Dit formulier kunt u hier downloaden

(Sport) massage "Vogelenzang" 

Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse

Tel : 0641018914     Email : massage4u@ziggo.nl

KVK 72360852