BELANGRIJKE INFORMATIE VOORAF


De behandeling:

Massage (ongeacht welke behandeling u ondergaat) is een intieme aangelegenheid waarbij de masseur u aan (moet) raken !

 

Er kunnen mensen zijn die hier huiverig voor zijn en u dient hier dus rekening mee te houden als u een behandeling boekt en zeker als dit voor u een eerste ervaring zal zijn met een massage.

 

(De masseur zal u nooit vragen om u volledig te ontkleden aangezien dit 

voor geen enkele behandeling noodzakelijk is !)

 

Voorafgaand aan de massage zal de masseur u een korte uitleg geven over wat hij zal gaan doen zodat u alvast voorbereid bent op wat er te gebeuren staat.

Tijdens de behandeling zal de masseur alle lichaamsdelen welke niet behandeld worden met handdoeken afdekken zodat u niet afkoelt en zich oncomfortabel kunt gaan voelen.

Aan het einde van de behandeling zal de masseur nog met een handdoek alle behandelde lokaties goed droogwrijven (frotteren) zodat de laatste restanten van de gebruikte massagevloeistof worden verwijderd (overigens laten de door ons gebruikte middelen geen sporen achter op uw kleding. U hoeft dus niet bang te zijn voor vlekken). Als extra resultaat geeft dit droogwrijven nog een weldadig gevoel op de huid doordat de doorbloeding nog een extra stimulans krijgt bovenop de behandeling die u heeft ondergaan. 

 

Wilt u aub voor uw bezoek zorgdragen dat u gedouched bent ? (in het kader van de hygiëne) en dat u makkelijke kleding aanheeft ? en neemt u voor de zekerheid een badhanddoek/laken mee..

 


Allergene informatie

De door ons gebruikte massagevloeistoffen zijn dermatologisch getest en vrij van conserveermiddelen (parabenen).

Tevens zijn ze huidvriendelijk en verzorgend en door de samenstelling op basis van water en natuurlijke (plantaardige) olieën laten ze geen vlekken achter en is de huid na de behandeling met water simpel te reinigen.

 

Mocht u in verband met een u bekende (huid) allergie nog twijfels hebben voordat u een massage boekt, neemt u dan voordat u boekt gerust contact met ons op zodat u er van verzekerd kunt zijn dat voor u het juiste middel wordt gebruikt. 

 


 

Kosten  

 

Onze behandelingen worden in enkele gevallen en door slechts een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoed. Raadpleegt u hiervoor uw polis zodat u weet waar u aan toe bent en of u ook recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding (deze zal meestal uit de aanvullende verzekering komen !) 

 

Wellicht is een aanvullende verzekering voor tandzorg en fysiotherapie (en ook massage !!) via Ixorg wellicht eens iets om naar te kijken als u toch van plan bent over te stappen naar een andere verzekeraar.  Kijk voor meer info op de site van Ixorg of op de flyer die u hier kunt vinden.

 

De prijzen die wij hanteren kunnen wij relatief bescheiden houden door onze kleinschaligheid. Zo hoeft u niet naar een duur resort waar u ook nog eens aan een entree vastzit en bent u in de meeste gevallen ook nog eens sneller aan de beurt en op een tijdstip dat u het beste uitkomt


(Sport) massage "Vogelenzang" 

Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse

Tel : 0641018914     Email : massage4u@ziggo.nl

KVK 72360852