WIE IS....Mijn naam is Peter Schouten, 63 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Rotterdam maar inmiddels al weer bijna 40 jaar getrouwd en woonachtig in Spijkenisse.

 

Na een lange werkzame carrière in de transportwereld heb ik afgelopen jaar het roer volledig omgegooid en ben (onder andere) de opleiding sport(zorg) masseur gaan volgen bij MSP Opleidingen in Leiden. Een opleidingsinstituut dat zich sinds kort de enige opleider kan noemen met een keurmerk van Calibris Advies dat een diploma behaald bij ACE een garantie geeft dat er een gekwalificeerd masseur aan het werk gaat.

Met de opleiding kwam automatisch het lidmaatschap van Masseurs Netwerk Nederland, een landelijk netwerk voor professionele masseurs en waar onder andere regelmatig seminars, workshops en netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd waar van gedachten gewisseld kan worden met collega masseurs en waar eventuele

Waarom de keuze voor massage ? Kort gezegd mede ingegeven door een lang en sportief leven (goed , de laatste jaren wat minder..) waarbij de interesse voor de sport altijd is gebleven en wat is er dan mooier jezelf in te zetten voor dié (top) sporters die een beetje extra aandacht nodig hebben.

Bijvoorbeeld bij het behandelen van een net opgelopen blessure , bij krampbestrijding of door het intapen van bijvoorbeeld een verzwakte enkel, pols of ander gewricht dat net dat beetje extra steun nodig heeft om op niveau te kunnen blijven presteren.

Uiteraard hoort een massage daar ook bij. Vóór een wedstrijd voor een optimale doorbloeding waardoor de prestatie verbetert of juist ná een wedstrijd om vocht af te drijven en een sneller spierherstel te bevorderen.

 

Kunt of wilt u als sporter of als organisator van een evenement van mijn diensten gebruik maken neem dan gerust contact op . Dat kan hier of gewoon met een telefoontje of u boekt via Treatwell direct in onze agenda 

 

NB : van elke behandeling gaat een vast percentage naar Stichting KIKA Indirect steunt u dus met uw behandeling een goed doel.

 

Nieuwe behandelingen kunnen vanaf najaar 2021, in aanvulling op de reguliere massage, geboekt worden met de Emmett technique. 

 

 

 (Sport) massage "Vogelenzang" 

Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse

Tel : 0641018914     Email : massage4u@ziggo.nl

KVK 72360852