COVID 19 ACTIE

WE ZIJN WEER GEOPEND!! 

 

Ben je dus na wekenlang thuiswerken, bankhangen of weer begonnen met sporten toe aan ontspanning of om je spieren weer eens goed wakker te schudden? boek dan nu nog een behandeling tegen ons actietarief. 


Sport- of relax massage 

30min €15

Relax icm vlindermassage 

45min €20

60 min behandeling €30 

 

Kom je vaker denk dan eens aan een van onze rittenkaarten die ook met korting te verkrijgen zijn. 

 

LET OP ! 

 

Met het oog op de huidige situatie mbt het Corona virus verzoeken wij u vriendelijk om géén behandeling te boeken indien u in thuisquarantaine verblijft in verband met een mogelijke besmetting of klachten van andere aard die mogelijk een risico voor de behandelaar of uzelf kunnen opleveren. 

 

Dit geldt uiteraard ook voor een eventuele behandeling bij u thuis of op kantoor en voor zolang deze situatie voortduurt. 

 

Hygiënemaatregelenzolang het RIVM nog bepaalde maatregelen voorschrijft verzoeken wij u vriendelijk om ónze   (tijdelijke) regels (zie dit maar als een verzoek) in acht te nemen :

 

- Vóór een behandeling graag douchen

- Neem zelf een badlaken (en

  eventueel ook een handdoek) mee 

- Bij een eerste bezoek aan de masseur is het handig als wij van te voren al zoveel mogelijk van u in    uw dossier kunnen invoeren. Dit verkort de tijd van een intake (alleen voor sporters of blessures)

- Met het oog op contact met anderen verzoeken wij u om niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn. Wij hebben dan tijd voor reiniging na de voorgaande cliënt.

 

(Sport) massage "Vogelenzang" 

Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse

Tel : 0641018914     Email : massage4u@ziggo.nl

KVK 72360852