INFO VOOR BEDRIJVENAls bedrijf met hardwerkend personeel bent u er ongetwijfeld bij gebaat het moreel en de gezondheid van datzelfde personeel op peil te houden zodat de hele werkweek door iedereen optimaal gepresteerd kan worden. 

Want wat is er vervelender dan vermoeid, lusteloos of hangerig personeel door (te) veel beeldschermwerk of een verkeerde werkhouding ? (te lang achtereen zitten of staan is funest en kan snel tot klachten leiden ! ).

 

Juist; de prestaties zijn niet optimaal en men is sneller geneigd om kribbig te gaan reageren naar collega's of zelfs naar klanten wat ten koste kan gaan aan de onderlinge verstandhouding en uiteindelijk ook het bedrijfsresultaat. En dat is uiteraard niet hetgeen waar u op zit te wachten.

 

U kunt dit simpel voorkomen door uw personeel de mogelijkheid te bieden om tussen de middag (of op andere tijdstippen) even de werkplek te verlaten om zich door een korte maar intensieve massage te laten verkwikken voor het restant van de dag. De meest voorkomende klachten bij kantoorpersoneel zullen zich in het nek/schoudergebied (resultaat : hoofpijnklachten , rugpijn enz) voordoen en , ook vaker voorkomend, pols/armklachten door overmatig muisgebruik. (Bij loodspersoneel zullen zich in de meeste gevallen overigens (lage) rug- of beenklachten openbaren) En wat te denken van (vracht) chauffeurs die dagelijks lange uren maken met veel in- en uitstappen , vastzetten van lading en wat dies meer zij ?

 

Als gediplomeerd (sport-/wellness) masseur zal ik u graag van dienst zijn door deze massage(s) aan te bieden. Het enige dat daar voor is benodigd is een aparte ruimte waar ik mijn tafel kwijt kan.

Voor een vast tarief kan ik wekelijks op vaste tijdstippen bij u aanwezig zijn voor een behandeling van de door u aangegeven mensen. Hierbij is het soort behandeling wel van belang in verband met de benodigde tijd (voor nek/schouder/arm klachten is bijvoorbeeld minder tijd benodigd (ca 15 minuten) dan voor rug/beenklachten (ca 30 minuten)

Daarnaast kan ik bij voldoende belangstelling personeel dat naar mijn praktijk komt korting geven op een total bodymassage (ca 75 minuten).

 

Wellicht ook niet geheel onbelangrijk dat van elke gegeven massage er een vast bedrag gedoneerd zal worden aan een Stichting KIKA

 

Voor meer info of voor het maken van een afspraak kunt u hier het contactformulier vinden. Vult u dit volledig in met eventuele op- of aanmerkingen dan kom ik zo snel mogelijk met een antwoord bij u terug.

 

 

 


(Sport) massage "Vogelenzang" 

Praktijkadres : Parklaan 59 , 3208 DL Spijkenisse

Tel : 0641018914     Email : massage4u@ziggo.nl

KVK 72360852